Groenboomgaardstraat 21, Ardooie    |    E-mail: evi@therapiedebruyne.be    |    Tel 0470 36 95 59
Aanbod

Life(style) coaching

Coaching verloopt meer oplossingsgericht.  Focus ligt op verandering.  Dit kan gaan van open gesprekken waarbij ik een neutrale kijk bied op de thema’s die je bezighouden tot begeleiding in totale levensstijlveranderingen met als einddoel mentaal en lichamelijk welzijn.

Stress en burn/bore-out

Het levensritme ligt in onze huidige maatschappij heel hoog. Daardoor dreigen we onszelf wel eens voorbij te lopen. Samen met jou ga ik op zoek naar meer balans en rust in je dagelijkse leven.

Relaxatie

Ter preventie of als onderdeel in de behandeling van stress, angst, depressie en pijn, of gewoon in het kader van een gezonde levensstijl. Een combinatie van behandeling (Access Bars®) en gerichte oefeningen waar je thuis zelf mee aan de slag kan.

Bio-energetische therapie NES Health

Het nutri-energetics Health System is een alternatieve therapievorm waarbij het menselijke energie-veld ‘gelezen’ wordt.  Deze holistische therapie ondersteunt en verbetert zowel de lichamelijke als de emotionele en mentale gezondheid.

HSP/ hooggevoeligheid

“Some say I’m too sensitieve. But thruth is I just feel too much… every word, every action and every energy… It all goes straight to my heart.”

Hooggevoeligheid, van kwestbaarheid naar kracht.

Opvoedingsproblemen

Eetproblemen, slaapproblemen, leerproblemen, gedragsproblemen… Voor opvoeden bestaat geen handleiding en het loopt ook niet altijd van een leien dakje. Samen zoeken we naar de oorzaak en een oplossing.

“The shoe that fits one person, pinches another; there is no recipe for living that suits all cases.”

Carl Jung

(Faal)angst en zelfvertrouwen

Daar waar (faal)angst of gebrek aan zelfvertrouwen de bovenhand nemen, kan dit ons belemmeren in ons dagelijkse leven. Met gerichte oefeningen en gesprekstherapie help ik je je angsten aan te pakken en het zelfvertrouwen te versterken.

Relatietherapie

Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren“
Khalil Gibran

Relatietherapie kan je helpen om te achterhalen waar relatieproblemen vandaan komen en hoe ze op te lossen.

Workshops en vormingen
(ook op maat)

Regelmatig werk ik workshops en vormingen  uit binnen verschillende thema’s:  stress, faalangst, relaxatie, lachsessie, voeding in mentale en fysieke gezondheid, …

Voor verenigingen en bedrijven kan ook steeds een workshop of vorming op maat uitgewerkt worden.

Workshops