Groenboomgaardstraat 21, Ardooie    |    E-mail: evi@therapiedebruyne.be    |    Tel 0470 36 95 59
Aanbod

Life coaching

Via open gesprek bied ik een neutrale kijk op de thema’s die je bezighouden of obstakels in het leven waar je vastloopt.

Stress en burn/bore-out

Het levensritme ligt in onze huidige maatschappij heel hoog. Daardoor dreigen we onszelf wel eens voorbij te lopen. Samen met jou ga ik op zoek naar meer balans en rust in je dagelijkse leven.

Relaxatie

Relaxeren kunnen we leren. Ter preventie of als onderdeel in de behandeling van stress, angst, depressie en pijn, of gewoon in het kader van een gezonde levensstijl.

(Faal)angst en zelfvertrouwen

Daar waar (faal)angst of gebrek aan zelfvertrouwen de bovenhand nemen, kan dit ons belemmeren in ons dagelijkse leven. Met gerichte oefeningen en gesprekstherapie help ik je je angsten aan te pakken en het zelfvertrouwen te versterken.

HSP/ hooggevoeligheid

“Some say I’m too sensitieve. But thruth is I just feel too much… every word, every action and every energy… It all goes straight to my heart.”

Hooggevoeligheid, van kwestbaarheid naar kracht.

Opvoedingsproblemen

Eetproblemen, slaapproblemen, leerproblemen, gedragsproblemen… Voor opvoeden bestaat geen handleiding en het loopt ook niet altijd van een leien dakje. Samen zoeken we naar de oorzaak en een oplossing.

“The shoe that fits one person, pinches another; there is no recipe for living that suits all cases.”

Carl Jung

Rouwverwerking / omgaan met verlies en loslaten

 

Rouwen om iemand of iets. Rouwen of omgaan met verlies bestaat uit zoveel aspecten en doen we allemaal op onze eigen manier.

Relatietherapie

Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meeste liefde verloren“
Khalil Gibran

Relatietherapie kan je helpen om te achterhalen waar relatieproblemen vandaan komen en hoe ze op te lossen.

Workshops en training

Regelmatig werk ik workshops en trainingen uit voor kinderen, jongeren en volwassenen, binnen verschillende thema’s: hsp, stress, faalangst, relaxatie,…

Voor verenigingen en bedrijven kan ook steeds een workshop of training op maat uitgewerkt worden.

Workshops