Groenboomgaardstraat 21, Ardooie    |    E-mail: evi@therapiedebruyne.be    |    Tel 0477 87 53 11

Aanbod

Psychotherapie

Onze levensweg is geen rechte lijn.  Onderweg kunnen we al eens verdwalen, obstakels tegenkomen of het gevoel hebben in een uitzichtloze situatie vast te zitten.  Het is niet altijd eenvoudig om alleen oplossingen te zien en/of te vinden. Aan de hand van gesprekken en (lichaamsgerichte) oefeningen help ik je terug die juiste richting vinden.

Gaandeweg heb ik mij vooral gespecialiseerd in problemen waar lichaam en geest elkaar tegenkomen: Stress, burn-out, (faal)angstproblematieken, HSP, CVS, fibromyalgie, …

Life coaching

Coaching verloopt meer oplossingsgericht.  Focus ligt op verandering.  Het doel van life coaching is tot mentaal én lichamelijk welzijn komen.

Chronische hyperventilatie, gevoel van vastlopen, slaapproblemen, (vage) fysieke klachten, gewichtsproblemen, emotioneel geblokkeerd, gebrek aan zelfvertrouwen,… deze zaken kunnen ons dagelijks functioneren beïnvloeden. Gezondheid gaat verder dan enkel de juiste mindset of een gezond lichaam. het finale doel is lichaam, geest en energie in balans of Total Healthness.

Begeleiding kan gaan van open gesprekken waarbij ik een neutrale kijk bied op de thema’s die je bezighouden tot begeleiding in totale levensstijlveranderingen a.d.h.v. een mix van methodieken (bio-energetische technieken,  screenings, lichaamsgerichte oefeningen, voeding – en supplementenadvies,…).  In kader van aanpak van totale levensstijl werk ik multidisciplinair met Nele Debusschere (Studio Lagom)

“The shoe that fits one person, pinches anoher; there is no recipe for living that suits all cases.” (Carl Jung)

Energetische therapie

Ter preventie of als onderdeel in de behandeling van stress, angst, onbehagen gevoel, depressie en pijn, of gewoon in het kader van een gezonde levensstijl. Een combinatie van behandeling (Access Bars®, Reiki) en gerichte oefeningen waar je thuis zelf mee aan de slag kan.

Bio-energetische therapie NES Health

Het nutri-energetics Health System is een therapievorm waarbij het menselijke energie-veld ‘gelezen’ wordt.  Deze holistische methodiek ondersteunt en verbetert via biofrequentie therapie zowel de lichamelijke als de emotionele en mentale gezondheid.

“In the whispers of Reiki, the soul finds solace, and the body finds serenity.”

Reiki is een helende methode die wordt gebruikt voor ontspanning en stressvermindering, pijnverlichting, emotioneel welzijn, bevordering van genezing en algemene welzijn. Het woord “Reiki” komt uit het Japans en betekent “universele levensenergie”. Reiki geeft je een gevoel van ontspanning en rust. Het kan worden toegepast op verschillende aspecten van het leven, zoals fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid.

“Elevate your consciousness, liberate your mind, body, and spirit through Access Bars.”

Access Bars is een vorm van energetische therapie. Het is een proces waarbij 32 specifieke punten op het hoofd zacht worden aangeraakt om de energetische lading te verminderen en beperkende overtuigingen, gedachten, gevoelens en emoties los te laten die je mogelijk hebt opgeslagen. Elk van deze punten correspondeert met verschillende aspecten van het leven, zoals geld, controle, communicatie, …  Tijdens een Acces Bars-sessie ervaar je diepe ontspanning en een gevoel van helderheid achteraf. Het wordt gebruikt als een techniek om stress te verminderen, emotionele blokkades op te heffen en meer ruimte te creëren voor nieuwe mogelijkheden en bewustzijn in het leven.

LIEF LIJF: Lifestyle coaching & DNA screening

“Lief worden voor je lijf start vanbinnen.”

“Het zit in mijn genen, dus ik kan er niets aan doen” FOUT!

Je genen vertellen maar de helft van je verhaal.  Een DNA-analyse is jouw persoonlijke blauwdruk waarmee je je levensstijl kan aanpassen en waar je de rest van je leven op kan terugvallen. Je krijgt op een toegankelijke manier meer inzicht in je lichaam.  De informatie uit de analyse bezorgt je een waardevol ‘gezondheidspaspoort’ die je ondersteunt naar een duurzame verandering in je leven. Zie het gerust als de start van jouw 2.0 versie. Meer weten over DNA ontrafeld? Ga naar www.lieflijf.be/dna-ontrafeld.

Twee weten altijd meer dan één, en zo werd Lief Lijf in het leven geroepen.
Lief lijf is een samenwerking tussen diëtiste en Health coach Nele Debusschere van studio Lagom  en ik zelf. Elk hebben we onze passies, kennis en achtergrond. Maar één gemeenschappelijke factor verbindt ons: curieus zijn naar ‘hoe zit dat allemaal in elkaar daar vanbinnen?

Met Lief Lijf organiseren we trajecten, workshops en events die je een boost geven om je lijf liefdevoller te bekijken. Meer info over Lief Lijf vind je op www.lieflijf.be.  

Workshops en vormingen
(ook op maat)

Regelmatig werk ik workshops en vormingen  uit binnen verschillende thema’s:  stress en suiker, ijsbaden, ademwerk, …

Voor verenigingen en bedrijven kan ook steeds een workshop of vorming op maat uitgewerkt worden.