Groenboomgaardstraat 21, Ardooie    |    E-mail: evi@therapiedebruyne.be    |    Tel 0477 87 53 11

Aanbod

Psychotherapie

Onze levensweg is geen rechte lijn.  Onderweg kunnen we al eens verdwalen, obstakels tegenkomen of het gevoel hebben in een uitzichtloze situatie vast te zitten.  Het is niet altijd eenvoudig om alleen oplossingen te zien en/of te vinden. Aan de hand van gesprekken en (lichaamsgerichte) oefeningen help ik je terug die juiste richting vinden.

Gaandeweg heb ik mij vooral gespecialiseerd in problemen waar lichaam en geest elkaar tegenkomen: Stress, burn-out, (faal)angstproblematieken, HSP, fobieën,…

Life(style) en gezondheidscoaching

Coaching verloopt meer oplossingsgericht.  Focus ligt op verandering.  Het doel van life(style) en/of gezondheidscoaching is tot mentaal én lichamelijk welzijn komen.

Gezondheidsklachten, slaapproblemen, leerproblemen, gewichtsproblemen, emotioneel geblokkeerd, gebrek aan zelfvertrouwen,… deze zaken kunnen ons dagelijks functioneren beïnvloeden. Gezondheid gaat verder dan enkel de juiste mindset of een gezond lichaam. het finale doel is lichaam en geest in balans of Total Healthness.

Begeleiding kan gaan van open gesprekken waarbij ik een neutrale kijk bied op de thema’s die je bezighouden tot begeleiding in totale levensstijlveranderingen a.d.h.v. een mix van methodieken (bio-energetische technieken,  DNA screening, lichaamsgerichte oefeningen, voedingsadvies,…)

“The shoe that fits one person, pinches another; there is no recipe for living that suits all cases.” (Carl Jung)

Energetische therapie

Ter preventie of als onderdeel in de behandeling van stress, angst, depressie en pijn, of gewoon in het kader van een gezonde levensstijl. Een combinatie van behandeling (Access Bars®, Reiki) en gerichte oefeningen waar je thuis zelf mee aan de slag kan.

Bio-energetische therapie NES Health

Het nutri-energetics Health System is een alternatieve therapievorm waarbij het menselijke energie-veld ‘gelezen’ wordt.  Deze holistische therapie ondersteunt en verbetert zowel de lichamelijke als de emotionele en mentale gezondheid.

Binnenkort meer info…

Nog even geduld aub

Binnenkort meer info…

Nog even geduld aub

DNA screening

“Het zit in mijn genen, dus ik kan er niets aan doen” FOUT!

Je genen vertellen maar de helft van je verhaal.  Een DNA-analyse is jouw persoonlijke blauwdruk waarmee je je levensstijl kan aanpassen en waar je de rest van je leven op kan terugvallen. Je krijgt op een toegankelijke manier meer inzicht in je lichaam.  De informatie uit de analyse bezorgt je een waardevol ‘gezondheidspaspoort’ die je ondersteunt naar een duurzame verandering in je leven.

Zie het gerust als de start van jouw 2.0 versie.

Omdat twee altijd meer weten dan één, werk ik voor de DNA screenings samen met Food&Health coach Nele Debusschere. Meeer weten? Ga naar http://www.studiolagom.be/dna-analyse

Workshops en vormingen
(ook op maat)

Regelmatig werk ik workshops en vormingen  uit binnen verschillende thema’s:  stress, faalangst, relaxatie, lachsessie, voeding in mentale en fysieke gezondheid, …

Voor verenigingen en bedrijven kan ook steeds een workshop of vorming op maat uitgewerkt worden.